Kjøkkenforslag

Standardkjøkken

Et typisk standardkjøkken vil ofte bestå av enkle glatte fronter, 1 skuffesekjson, toppmontet vask, frittstående hvitevarer.


Kjøkkenet 1 består av;

Core 16mm hvite fronter. Stålvask toppmontert i grå laminat benkeplate. Frittående hvitevarer i stål farge.

Enkel utvidelse

En enkel oppgradering kan være å integrere hvitevarene, bytte fronter og benkeplater og kanskje bytte ut skap med skuffer.


Kjøkken 2 består av;

Integra front uten håndtak, med integrerte hvitevarer. Stål vask toppmontert i grå laminat benkeplate. Takhøye skap.


Ekstra kostnad for denne oppgraderingen vil være omtrent 16.000,- kr 

Større utvidelse

Ønsker en et større kjøkken med flere skap på ekstra vegg, er det ingen problemer med det så lenge det er plass i rommet. Her har vi lagt på ekstra skapvegg under vindu.


Kjøkken 3 består av;

Trend front Greige (Trend finnes i 26 farger), med integrerte hvitevarer. Underlimt blanco sort vask, i 20mm kompaktlaminat benkeplate. Skuffer på vegg under vindu, og skap på den andre veggen, Integrert ventilator. 80 cm platetopp.


Ekstra kostnad for denne oppgraderingen kommer på ca 65.000,- kr, pluss ekstra hvitevarer

Kraftig utvidelse

Ønsker en et større kjøkken med flere skap og kanskje øy av noe slag, er det ingen problemer med det så lenge det er plass i rommet. Her har vi lagt inn høyskap for ovner og høyskap for kombiskap. 


Kjøkken 3 består av; 

Edge Eik Black, stein benkeplate ned til gulv på begge sider, underlimt Blanco sort vask, høyskap med kjøleskap og høyskap med 2 ovner og skuffer. I øyen er det 3 stk 80 cm skuffeseksjoner hvor den ene har platetopp med integrert ventilator.


Ekstra kostnad for denne oppgraderingen vil være ca 149.000,- kr, pluss ekstra hvitevarer.